top of page
blikopen_alpha.png

WAT

SNERT zijn sketches die zwarte humor met compromisloze actie mengen.

Een gladde pap met harde bonken.

SNERT is iets waar je van moet houden.

WIE

Wij zijn OOCHOO, in het dagelijks leven houden we ons bezig met AV producties voor allerlei bedrijven en instanties, verhuren we onze green screen studio en werken we freelance als editor, cameraman en regisseur.

Zijdelings produceren we samen met andere filmmakers in onze vrije tijd korte fictie, vaak in de vorm van sketches.

In de loop der jaren zijn er veel professionals en enthousiastelingen aangehaakt die dit ook graag maken. Hieruit is een divers netwerk van liefhebbers ontstaan dat goed op elkaar is ingespeeld. Hieronder een paar voorbeelden.

 

SKETCHES

SKETCHES
OOCHOO - De Zaag

OOCHOO - De Zaag

01:40
Video afspelen
OOCHOO - Ramirez

OOCHOO - Ramirez

01:42
Video afspelen
OOCHOO - Lovmatch

OOCHOO - Lovmatch

04:29
Video afspelen

 ACTIE

SNERT besteedt in het bijzonder aandacht aan het uitwerken van de actiesegmenten. Onze ambitie is om met de uitwerking van dit soort sequenties met de top mee te draaien. Alles wat we op de set kunnen doen, wordt daarom ook op de set gedaan. Props, squibs, explosies, martial arts, niets overtreft echt contact en dat zie je ook terug in de acteertalenten en impact op de kijker.

Een klap moet je niet alleen zien, je moet hem voelen.

 HUMOR

De SNERT sketches zijn sterk beïnvloed door een verboden liefde voor foute blockbusters. Voor de liefhebbers vallen er dan ook regelmatig referenties en easter eggs te spotten.

Er zijn her en der maatschappijkritische noten en nuance te ontdekken, maar het hoofddoel is entertainen met een compromisloze grap en een wel afgemeten explosie.

MEER?

De kwaliteit van deze no budget projecten is in de loop der jaren samen met de cast en crew meegegroeid en onze ambities worden groter. We hebben een stapel scripts die de potentie hebben echt iets moois te worden on hold  gezet, in afwachting van een budget om ze volwaardig uit te werken. We zijn dus op zoek naar een partner in crime om deze sketches naar een hoger niveau te tillen. Vandaar dit sappige blik SNERT, we hopen dat het naar meer smaakt!
 

NEEM CONTACT OP 

met de fabrikant

bottom of page